Corista

Akoestiek verbeteren in geluidsstudio?

Met de Corista geluidsabsorberende panelen kunt u het ideale akoestische klimaat creëren in uw opnamestudio of repetitieruimte. De panelen zijn uiteraard ook zeer geschikt voor thuis musici om de akoestiek in uw woning te verbeteren. Corista zal uw akoestisch probleem gegarandeerd oplossen. Zo maken bijvoorbeeld de beroemde Electric Lady geluidstudio in New York en BBC radio reeds gebruik van de Corista panelen. Corista heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

Corista akoestische panelen worden met name toegepast in ruimtes waar muziek een voorname rol speelt zoals studio's en concertzalen, maar kunnen ook thuis uw akoestiek verbeteren. De Corista panelen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. 

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Met enkele akoestische panelen kunnen we bij u desgewenst ook een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Corista akoestische panelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!