Design Collection

Design Collection

Akoestische bureaupanelen en accessoires

Verbeter de concentratie door minder geluidsoverlast en een opgeruimde werkplek

Verbeter de akoestiek op de werkplek in stijl met de geluidsabsorberende Design Collection bureaupanelen en accessoires. Dankzij de gepatenteerde Snowsound® absorbtietechniek zorgen deze panelen gegarandeerd voor verbetering van het akoestische klimaat doordat zij de hinderlijke nagalmtijd aanzienlijk reduceren. Design Collection is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren met flexibele werkplek indelingen. Wij adviseren u graag! Design Collection heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Design Collection, organiseer uw werkplek en verbeter de akoestiek

De Design Collection akoestische panelen hebben een hoogtemaat van 59 cm. De panelen zijn leverbaar in 3 lengtematen: 75 cm., 119 cm., 159 cm. Het systeem van bureau accessoires maakt het mogelijk het bureau beter te ordenen terwijl het de akoestiek in de ruimte ook verbetert. Tussen het U-vormige stalen frame kunnen Snowsound® akoestische panelen worden geschoven. Daarnaast kunt u de volgende accessoires aan het frame bevestigen: pennenbakje, opbergbakje, boekenhouder en brievenbak. De akoestische Snowsound® panelen zijn leverbaar is 12 eigentijdse kleuren.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. Dankzij de  naadloze afwerking is 100% van het oppervlak geluidsabsorberend aan beide zijden.

De Design Collection panelen worden met name toegepast kantooromgevingen. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® Design Collection systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs om een maatwerk advies te verzorgen. Met enkele panelen kunnen wij bij u ook, in een daarvoor geschikte ruimte, een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Meer dan uitstekende testresultaten

De Snowsound® akoestische panelen zijn op 2 manieren getest op de absorbtiewaarde:
buis van Kundt de resultaten hiervan zijn hiernaast weergegeven in de grafiek met waarden van maximaal 100%.
galmkamer de resultaten hiervan worden weergeven in een getal genaamd de absorbtiecoëfficient.
Een uitgebreide uitleg hierover treft u aan op de pagina prestaties.
Frequentie (Hz) 125 250 500 1250 2000 4000
Absorbtie (%)
UNI EN ISO 10534-2
 10  26  55   94   89   70

Absorbtie αs
UNI EN ISO 354

0,16  0,6 1,08 1,18 1,21  1,2

De bovenstaande tabel laat het absorbtievermogen van Snowsound® zien in procenten en in getal (alfa: geluidsabsorbtiecoëfficient) zien bij verschillende frequenties. De eerste gemeten met de buis van Kundt en de tweede in de nagalmkamer.

Kom alles te weten over Design Collection akoestiek en bureau accessoires

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!