Meeting

Meeting

Akoestisch wandpaneel en accessoires

Verbeter de akoestiek en verstaanbaarheid in vergaderruimtes en meeting rooms 

Verbeter de akoestiek in uw vergaderruimte of meeting room in stijl met de geluidsabsorberende Meeting wandpanelen en accessoires. Dankzij de gepatenteerde Snowsound® absorbtietechniek zorgen deze panelen gegarandeerd voor verbetering van het akoestische klimaat doordat zij de hinderlijke nagalmtijd aanzienlijk reduceren. Meeting is uitermate geschikt voor gebruik in de vergaderruimte en biedt middels een alluminium rails ruimte aan diverse accessoires. Daaraast hebben de akoestische panelen van Meeting het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Meeting, een modulair systeem van akoestische panelen en accessoires

De Meeting akoestische panelen zijn leverbaar in 2 formaten: 119 x 119 cm. en 119 x 159 cm. Het akoestische paneel verbeterd niet alleen de akoestiek in uw vergaderruimte of meeting room, maar is multifunctioneel en kan worden gebruikt als prikbord. Het modulaire systeem met alluminum rails biedt daarnaast ruimte aan de volgende accessoires: whiteboard, tablet of iPad steun, opbergbakje, kledinghaken en een steun ten behoeve van notebooks. De akoestische Snowsound® panelen zijn leverbaar is 7 eigentijdse kleuren.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. Dankzij de  naadloze afwerking is 100% van het oppervlak geluidsabsorberend aan beide zijden.

De Meeting panelen worden met name toegepast kantooromgevingen. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® Meeting systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs om een maatwerk advies te verzorgen. Met enkele panelen kunnen wij bij u ook, in een daarvoor geschikte ruimte, een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Meer dan uitstekende testresultaten

De Snowsound® akoestische panelen zijn op 2 manieren getest op de absorbtiewaarde:
buis van Kundt de resultaten hiervan zijn hiernaast weergegeven in de grafiek met waarden van maximaal 100%.
galmkamer de resultaten hiervan worden weergeven in een getal genaamd de absorbtiecoëfficient.
Een uitgebreide uitleg hierover treft u aan op de pagina prestaties.
Frequentie (Hz) 125 250 500 1250 2000 4000
Absorbtie (%)
UNI EN ISO 10534-2
 10  26  55   94   89   70

Absorbtie αs
UNI EN ISO 354

0,16  0,6 1,08 1,18 1,21  1,2

De bovenstaande tabel laat het absorbtievermogen van Snowsound® zien in procenten en in getal (alfa: geluidsabsorbtiecoëfficient) zien bij verschillende frequenties. De eerste gemeten met de buis van Kundt en de tweede in de nagalmkamer.

Kom alles te weten over Meeting akoestiek en vergaderruimte accessoires

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!