Maatvoering en Montage Oversize Ceiling

De Oversize ceiling akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: aan het plafond gehangen aan staalkabels of met een montage direct tegen het plafond.


Kabelmontage


Directe plafondmontageMontage aan staalkabels

Deze panelen worden geleverd met een montageframe waarmee de panelen met staalkabels aan het plafond kunnen worden gehangen. De Oversize ceiling panelen zijn leverbaar in 4 afmetingen: 59 x 119 cm, 59 x 159 cm, 119 x 119 cm en 119 x 159 cm. De montage aan het plafond geschiedt middels een gegalvaniseerd stalen frame en 4 staalkabels. Het frame wordt aan de achterzijde van het Snowsound® akoestische paneel geschroefd waarna deze vervolgens aan het plafond kan worden gehangen met de meegeleverde staalkabels. De kabels hebben een lengte van 390 cm. en kunnen in het werk op maat gemaakt worden.

Direct plafondmontage

Deze panelen worden geleverd met een montageframe waarbij de panelen direct tegen het plafond worden gemonteerd.

Montage Oversize Ceiling

Plaats het frame gecenteerd in het midden van het paneel.

Montage frame

U draait de schroeven in het paneel.

Zekeringskabels

Deze kabels zijn voor de veiligheid.

Bevestiging plafondunit

Nadat de voormontage van het frame aan de achterzijde van het paneel gedaan is volgt de montage van de montagesteunen aan het plafond. Dit zijn twee metalen units die op het plafond worden geschroefd. Voordat het frame van het paneel in de twee plafondsteunen kan worden geschoven dienen de beveiligingskabels nog aan beide constructies vastgemaakt te worden.

Oversize Ceiling Easy

Oversize Ceiling Easy bevat een nieuwe bevestigingsmethode. De kabels worden rechtstreeks op het paneel gemonteerd middels rozetten zonder gebruik te maken van een frame. De set van 4 stuks zijn beschikbaar voor de panelen 59 x 119 cm en 119 x 119 cm. De set van 6 stuks zijn beschikbaar voor de panelen 59 x 159 cm en 119 x 159 cm.

Overige specificaties

Alle details over maatvoering en overige specificaties van Oversize vindt u in de brochures die u hieronder kunt downloaden.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download brochure

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!