President
President
President

President

Akoestische wandpanelen

Meesterlijke akoestiek aan de wand

Met de geluidsabsorberende panelen van President haalt u tevens een kunstwerk in huis. Daarnaast zijn de panelen doordat ze verschoven kunnen worden ook nog eens multifunctioneel. U kunt er desgewenst details die u liever niet in het zicht heeft mee wegwerken, zoals bijvoorbeeld installatiepunten of een muurkluis.

President is onderscheiden met de prestigeuze German Design Award 2016. Volgens het juryrapport een intelligent systeem om de geluidsabsorberende Snowsound® panelen op een modulaire wijze aan de wand te monteren. "Een esthetisch hoogwaardig gefabriceerd systeem dat volop mogelijkheden biedt voor een creatieve toepassing bij kleine en grote projecten".

Flexibel en decoratief

Koppelbaar

De profielen zijn koppelbaar waardoor President eindeloos uitbreidbaar is.

Verschuifbaar

De verschuifbare panelen zijn 59 cm hoog en leverbaar in vijf breedtes.

Twee sporen

Dankzij de dubbele groeven in de profielen kunnen de panelen voor elkaar schuiven.

Hout of aluminium

De wandprofielen zijn leverbaar in donker gebeitst hout of gepolijst aluminium.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is.

President panelen worden veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, vergaderruimtes en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. De testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Het President systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden en uitvoeringen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. President heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een advies op maat. Met enkele panelen kunnen wij bij u een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over President

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!