Scala & Sol

Verlichting

Scala & Sol

De LED armaturen Scala & Sol zijn een functionele aanvulling op de Snowsound® collectie. De armaturen kunnen worden gecombineerd met de Giotto panelen of met Clasp Ring. In dat geval slaat u twee vliegen in een klap en verbeterd u naast de akoestiek ook de verlichting in uw ruimte. Uiteraard kunt u deze fraaie en minimalistische armaturen ook zonder akoestische aanvulling toepassen in zowel particuliere als zakelijke projecten.

Scala & Sol

Scala

Scala

Scala 10W 3000K LED spot. Enkel of met 3 stuks aan plafondplaat.

Sol

Sol

Sol 25W 3000K LED armatuur met een diameter van 38cm..

Scala met Giotto

Scala met Giotto

Scala verlichting gecombineerd met Giotto.

Sol met Clasp Ring

Sol met Clasp Ring

Sol verlichting gecombineerd met Clasp Ring.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar


Combineren met andere producten

Scala met Giotto

Scala met Giotto

Scala verlichting gecombineerd met Giotto.
Ga naar Giotto.

Sol met Giotto

Sol met Giotto

Sol verlichting gecombineerd met Giotto. Ook wel Giotto Lux genoemd.
Ga naar Giotto.

Kom alles te weten over Scala & Sol

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!