T-System

Akoestisch paneel met verlichting

T-System

Greenguard GoldMet het T-System lost u twee problemen op met 1 product door zowel de ruimte akoestiek te verbeteren alsmede de verlichting. De basis is een Snowsound® akoestisch paneel van 59x159cm. Dit paneel bevat veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

T-System

T-System paneel
T-System detail verlichting

 

T-System Track paneel
T-System Track verlichting detail

 

T-System

Snowsound® paneel van 59x159cm. met een 45W, 3000K LED armatuur verzonken in het paneel.

T-System Track

Snowsound® paneel van 59x159cm. met een 48V rail t.b.v. 12W 3000K LED spots (max. 4 stuks).

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

De Snowsound® producten zijn opgebouwd uit polyester vezels met verschillende dichtheden. De buitenzijde van de panelen is bekleed met een brandvertragende TreviraCS stof. Deze staat bekend om zijn kleurechtheid en slijtvastheid ook bij zeer intensief gebruik. Doordat de panelen slechts uit één grondstof bestaan zijn deze 100% recyclebaar.

T-System is leverbaar in 1 kleur; wit.

0001 White 0001 white

Kom alles te weten over T-System

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!