Cocker

Ongestoord telefoneren dankzij Cocker

Deze comfortabele 'telefooncel' maakt het mogelijk om ongestoord een telefoongesprek te voeren in een rumoerige omgeving. Ideaal voor een kantoortuin omgeving of in openbare ruimten.

Comfortabel effectief

Cocker

Stootproof

De zijkanten van Cocker zijn frameloos en zacht om te voorkomen dat een gebruiker zich bij het stoten zou kunnen bezeren. Mocht dit gebeuren of mocht iemand tegen de zijkanten oplopen, dan zullen deze wijken en weer terug komen.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is.

StempelCocker is ideaal in drukke ruimtes, of op andere plekken waar ongestoord getelefoneerd moet kunnen worden. De zeer hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs met enkele panelen zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound.

  • Ongestoord telefoneren
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Cocker

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.