Kenmerken van Snowsound

De Snowsound® technologie en producten zijn beschermd door verschillende patenten en zijn het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling, dat nog steeds voortduurt. De materiaal- en productvoordelen zijn zeer talrijk. In het kort worden hieronder de belangrijkste beschreven:

Extreme condities

De Snowsound® panelen zijn getest op de invloeden op het materiaal van extreme omstandigheden. Deze testen hebben plaatsgevonden in een klimaatkamer conform de eisen van de normering ISO 9142. De panelen hebben een minimum temperatuur van -20ºC en een maximumtemperatuur van +70ºC zonder probleem doorstaan. 

Sterk

De panelen zijn opgebouwd uit polyester vezel met verschillende dichtheden. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende akoestische absorbtie maar geeft de panelen ook stevigheid. De TreviraCS bekleding aan de buitenzijde is in een mal op het binnenwerk geperst en heeft een zeer compacte buitenzijde waardoor het paneel extra stevigheid krijgt.

100% geluidsabsorberend

Door het ontbreken van een frame, zowel in het paneel als aan de buitenzijde ervan, is een Snowsound® paneel volledig absorberend. Er zijn alléén maar hoogwaardige polyester vezels aanwezig waardoor negatieve invloed op de prestaties door andere materialen is uitgesloten.

Dubbelzijdig

De panelen hebben aan beide zijden dezelfde esthetische, functionele en akoestische eigenschappen. 
Het volledige oppervlak aan beide zijden fungeert als akoestische corrector.

Licht en dun

Dankzij de Snowsound® technologie is het mogelijk om stevige maar toch zeer dunne panelen te produceren die bovendien licht zijn van gewicht, circa 3,4 kg/m2. De panelen zijn hierdoor makkelijk te hanteren.

Mobiel

De Snowsound® panelen zijn ontworpen om onderdeel uit te maken van het interieur. De panelen zijn eenvoudig te monteren en te demonteren; ze kunnen u begeleiden en zich aanpassen aan de ruimtes waarin ze worden gebruikt.

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!