Snowpouf
Snowpouf

Snowpouf

Akoestische poef

Snowpouf

Een Snowpouf  is niet alleen een object om op te zitten maar ook een waardevolle bondgenoot tegen ongewenst geluid. Dit dankt dit bijzondere zitmeubel aan de bekleding met Snowsound Fiber een zeer speciale en gepatenteerde geluidsabsorberende stof. Ontwerpster Paola Navone liet zich naar eigen zeggen inspireren door de ton vorm van een Chinese trommel. Verder omschrift ze Snowfouf als volgt; "De Snowpouf is een stoel met een vrolijk soort popart-spirit maar ook met een verrassend vermogen om geluiden te dempen".

Bij dit masker ligt de nadruk niet op verbergen...

Maskers zijn met name bekend bij de tribale samenlevingen en worden gemaakt van hout, bamboe, klei, papier-maché, was leer, en meer. Paola Navone heeft zich voor Tri Bu duidelijk hierdoor laten inspireren en zij heeft dankzij Snowcustom een nieuw materiaal weten toe te voegen. En het masker daarnaast een nieuwe functionaliteit gegeven. In de video hiernaast kun u ervaren hoeveel expressies er zijn te maken met slechts 4 verschillende panelen.

Snowpouf

Snowpouf

Een comfortabel geluidsabsorberend object bekleed met Snowsound-Fiber 3 Melange-stof.
De binnenkant bestaat uit geluidsabsorberende vulling van technopolymeer en hout.
Een elegant stoffen lint helpt gebruikers de poef in de gewenste positie te trekken.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

Snowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar


Kom alles te weten over Snowpouf

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!