Over Zero-Z design

Zero-Z design importeert al ruim dertig jaar de producten van een aantal zeer gerenomeerde Italiaanse fabrikanten. In 1989 begon Zero-Z design met haar eerste importprogramma, de collectie van Caimi Brevetti uit het Noord Italiaanse Nova Milanese. Deze samenwerking staat nog steeds fier overeind en is door de jaren heen alleen maar hechter geworden. In de loop der jaren zijn er steeds meer fabrikanten bijgekomen waarmee eveneens een langdurige samenwerking is aangegaan.

Website

De website akoestiekexpert.nl is in zijn geheel en alleen gewijd aan onze collectie akoestische producten genaamd Snowsound®.
Op de website www.zero-z-design.nl treft u ons gehele leveringsprogrammma aan, voorzien van zo veel mogelijk informatie in de vorm van foto's, tekstuele informatie en downloadmogelijkheden van brochures en technische specificaties. Hieronder geven wij u een preview van de vier belangrijkste collecties waaronder ook de glazen wanden en deuren van Luconi. Aan deze collectie hebben wij tevens een specialistische website gewijd die zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Ga daarvoor naar www.glaswand.nl

3.000 artikelen, 35.000 componenten in twee weken leverbaar... Caimi Brevetti S.p.A. is opgericht in 1949 en is één van de marktleiders op het gebied van op design georiënteerd meubilair en accessoires voor de kantoor- en projectmarkt. De filosofie achter de activiteiten van Caimi Brevetti is gebaseerd op een sterke drang naar onderzoek, experimenteren en innovatie en is afgeleid van de in meer dan vijftig jaar verworven rijkdom aan technische en technologische ervaring. Honderden gepatenteerde produkten zijn hieruit voorgekomen.

Big kastsysteem

Big is een systeem waarbij afmetingen en draagkracht duidelijk afwijken van vergelijkbare systemen.

Pegaso tafelprogramma

De tafels zijn leverbaar met een bladafwerking in gehard glas, wit acryl kunsthars en cement composiet.

Prisma

Een innovatieve en elegante collectie bakken bestaande uit; een paraplubak, asbak, afvalbak en plantenbak.

Luconi is producent van hoogwaardige glazen deuren en wanden en is gevestigd in de Italiaanse stad Ancona aan de Adriatische kust. Het begon voor glasleverancier Luconi in 1996 met het wandsysteem Osso ontworpen door Ivan Palmini. Vanaf dat moment was de lokale glasleverancier opeens producent met een eigen lijn. Daarna ging het snel en kwamen er nieuwe systemen bij zoals Simple! en Pole. Luconi heeft inmiddels een vestiging in London en Dubai en levert in tal van landen in en buiten Europa.

Simple! wandensysteem

Simple is een zeer elegant en innovatief wandenprogramma, ideaal om ruimtes te creëren zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen te hoeven doen.

Osso wanden en kasten

Een wandsysteem met als basis een aluminium staander die wordt geklemd tussen vloer en plafond. Het Osso programma bevat tevens een groot aantal accessoires.

Giano wandmeubel

Een wandsysteem dat is afgeleid van het gelijknamige glazen wandenprogramma. Giano is hierdoor dus goed te combineren met een separatiewand.

Een zeer uitgebalanceerde collectie designmeubilair van hoog niveau. Maxdesign is in 2000 opgericht door Massimo Martino. Zijn doel was en is het geven van nieuw elan aan de meubel- en project markt met nieuwe dynamische en creatieve energie. Ondanks de overvloed aan al aanwezige oplossingen besloot Maxdesign op zoek te gaan naar een nieuwe interpretatie van het zitten. Samen met een team van gerenomeerde internationale ontwerpers is dit jonge bedrijf hierin door de jaren heen zeker geslaagd.

Dino en Plato

Dino is een riante fauteuil die volop comfort en beschutting biedt. Het aluminium onderstel is draaibaar. De Plato tafel heeft eenzelfde onderstel.

Offset en Stratos

Dankzij een breed scala aan accessoires zijn de tafels toepasbaar in huis, in woonruimte of thuis-kantoor, en in projectmatige omgevingen.

So Happy lounge

Loungen met een big smile... Riante en vrolijke lounge stoel die ook leverbaar is als standaard stoel met kunststof zitschaal.

Een collectie zeer spraakmakend buitenmeubilair. Maar natuurlijk ook binnen zeer goed toepasbaar. MyYour is als het ware een laboratorium vol met ideeën waar men de grenzen opzoekt en wil creëren wat er nog niet is. Men verliest daarbij niet uit het oog dat de producten wel functioneel dienen te zijn en moeten voldoen aan een behoefte van de markt.

Kite en anderen...

In de brochure wordt Kite geïntroduceerd als "the party revolution". Het robuuste aluminium frame heeft een PVC coated doek.

2054 zitelement en Agata lamp

2054 is een modulair systeem bestaande uit drie elementen waarmee vrij eenvoudig zitelementen kunnen worden gecreëerd.

Bart in kleur

De kruk Bart is eveneens toepasbaar als onderstel voor een bijzettafel met een rond glazen blad ø70cm.

Showroom

Zero-Z design is geen winkel maar een importeur. We beschikken echter wel over twee sfeervolle showrooms in De Bilt en Coevorden. Deze showrooms zijn met name bedoeld voor projectinrichters, detaillisten en architecten, maar zijn zeker ook voor eindgebruikers toegankelijk. In alle gevallen verdient het de aanbeveling om vooraf uw bezoek aan te kondigen en een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat een van onze medewerkers op de hoogte is van uw komst, de afspraak kan voorbereiden en ervoor zal zorgen dat zij of hij ruim de tijd voor u kan nemen.

+(31) 030 220 1297

Meer weten?

U bent van harte welkom in onze showrooms, maar belt u alstublieft vooraf wel even om een afspraak te maken.

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!