Oversize Lux

Oversize Lux

Akoestische panelen met verlichting

Verbeter de akoestiek en breng licht in de ruimte

Oversize LUX is een ideale oplossingen voor een doeltreffende akoestiek verbetering in combinatie met verlichting. De grote panelen worden geleverd met energiezuinige LED armaturen.  De geluidsabsorberende Oversize LUX panelen maken gebruik van de Snowsound® techniek en verbeteren gegarandeerd het akoestische klimaat doordat zij de hinderlijke galm aanzienlijk reduceren. Oversize LUX is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, winkels en publieke gebouwen. Leg uw project aan ons voor; wij adviseren u graag!
De Snowsound® collectie heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Geïntegreerde LED verlichting

Vierkant paneel met 1 spot

De vierkante Oversize panelen van 119 x 119 cm. kunnen worden geleverd met 1 vierkante LED spot met een vermogen van 9,4 W, 3000 K.

Rechthoekig paneel met 2 spots

De rechthoekige Oversize panelen van 119 x 159 cm. kunnen worden geleverd met 2 vierkante LED spots, ieder met een vermogen van 9,4 W, 3000 K.

Rechthoekig paneel met 1 strip

Het rechthoekige Oversize paneel van 119 x 159 cm. kan ook worden geleverd met 1 langwerpige LED lamp met een vermogen van 17,4 W, 3000 K..

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. Dankzij de naadloze afwerking is 100% van het oppervlak geluidsabsorberend aan beide zijden.

De Oversize LUX akoestische panelen worden toegepast in functionele ruimtes zoals onder andere winkelcentra, theaters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® Oversize LUX systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs om een maatwerk advies te verzorgen. Met enkele akoestische panelen kunnen wij bij u ook, in een daarvoor geschikte ruimte, een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Meer dan uitstekende testresultaten

De Snowsound® akoestische panelen zijn op 2 manieren getest op de absorbtiewaarde:
buis van Kundt - de resultaten hiervan zijn hiernaast weergegeven in de grafiek met waarden van maximaal 100%.
galmkamer - de resultaten hiervan worden weergeven in een getal genaamd de absorbtiecoëfficient.
Een uitgebreide uitleg hierover treft u aan op de pagina prestaties.
Frequentie (Hz) 125 250 500 1250 2000 4000
Absorbtie (%)
UNI EN ISO 10534-2
 10  26  55   94   89   70

Absorbtie αs
UNI EN ISO 354

0,16  0,6 1,08 1,18 1,21  1,2

De bovenstaande tabel laat het absorbtievermogen van Snowsound® zien in procenten en in getal (alfa: geluidsabsorbtiecoëfficient) zien bij verschillende frequenties. De eerste gemeten met de buis van Kundt en de tweede in de nagalmkamer.

Kom alles te weten over Oversize Lux

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!