Bow

Akoestiek in 3d

Bow

Greenguard GoldDe driedimensionale Bow  geluidsabsorberende elementen zijn geinspireerd op de romp en boeg vormen van boten. Met de twee vormen kunnen eindeloos veel combinaties worden gemaakt; Bow is modulair en schaalbaar. Dankzij de Snowsound® technologie zijn de absorberende kwaliteiten van het hhogste niveau. Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Bow

De Bow panelen zijn verkrijgbaar in twee vormen. De modulaire panelen kunnen eindeloos worden gecombineerd tot oneindig veel configuraties.
Zowel voor montage aan  de wand als aan het plafond. 

Bow Scudo

Bow Scudo

Driedimensionaal paneel 44,5 x 97,5 cm. met een hoogte van 7,5 cm.

Bow Fiocco

Bow Fiocco

Driedimensionaal paneel 36 x 73 cm. met een hoogte van 7,5 cm.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneel driedimensionaal
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

De Snowsound® producten zijn opgebouwd uit polyester vezels met verschillende dichtheden. De buitenzijde van de panelen is bekleed met een brandvertragende TreviraCS stof. Deze staat bekend om zijn kleurechtheid en slijtvastheid ook bij zeer intensief gebruik. Doordat de panelen slechts uit één grondstof bestaan zijn deze 100% recyclebaar.

Bow is leverbaar in 1 kleur; wit.

White 0012 0012 white

Kom alles te weten over Bow

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.