Klipper

Akoestische panelen

Klipper

Het Klipper  wandpaneel heeft een subtiel golvende oppervlakte structuur die doet denken aan een strand met door de wind opgeworpen zandduinen. Door verschillende lagen Snowsound Fiber te combineren heeft ontwerpster Felicia Arvid een naadloos driedimensionaal wandpaneel weten te creëren met sierlijk golvende lijnen. Dankzij het gebruik van Snowsound Fiber Bouclé akoestische stof heeft het Klipper wandpaneel ongekende geluidsabsorberende kwaliteiten. Dit komt mede door de tweelaags structuur waarbij op een vlakke stoflaag een driedimensionaal geplooide laag is geplaatst die door stalen clips is gepositioneerd. 

Klipper

Klipper wandmontage
Klipper detail
Klipper ADE award

ADEX Awards

Het akoestische paneel van Klipper, ontworpen door Felicia Arvid, is bekroond met de prestigieuze ADEX Awards (Awards for Design Excellence).

De ADEX Award is de meest prestigieuze wedstrijd in de architectuur- en designindustrie en bekroont jaarlijks producten die superieure innovatie, functie en esthetiek combineren, en ook toonaangevend zijn in het erkennen van milieuvriendelijke projecten en producten.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

De Snowsound® producten zijn opgebouwd uit polyester vezels met verschillende dichtheden. De buitenzijde van de panelen is bekleed met een brandvertragende TreviraCS stof. Deze staat bekend om zijn kleurechtheid en slijtvastheid ook bij zeer intensief gebruik. Doordat de panelen slechts uit één grondstof bestaan zijn deze 100% recyclebaar.

Klipper is leverbaar in 1 kleur; Snowsound Fiber 8 801.

Snowsound Fiber 8 7KL3-801 Fiber 8 801

Kom alles te weten over Klipper

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.