Snowsound Analyse Software

Caimi biedt haar dealers geavanceerde rekensoftware, waarmee ze akoestische projecten volledig autonoom kunnen beheren en de hoeveelheid Snowsound-producten kunnen inschatten die nodig zijn om een optimale akoestische correctie te verkrijgen.

De uitmuntendheid van de software wordt bewezen door de prestigieuze internationale onderscheidingen die het heeft ontvangen, zoals de German Design Award en de Silver Award op de Neocon in Chicago, die getuigen van de innovatie en precisie van de berekening.

Psychologisch welzijn is een essentiële factor die van invloed is op architecturale keuzes en de ruimtes waarin we leven. Design combineert steeds meer esthetische en zintuiglijke aspecten, waarbij de focus verschuift naar geïntegreerde oplossingen die esthetiek en comfort naast elkaar laten bestaan..

"Het is noodzakelijk om niet alleen met de ogen te ontwerpen,
maar ook met de oren."Problemen als geluidsoverlast en geluidsperceptie worden belangrijke elementen die niet mogen worden verwaarloosd.

Al meer dan 10 jaar biedt Caimi klanten zijn ervaring en knowhow door akoestisch comfort te "ontwerpen". Caimi heeft twee Snowsound-berekeningssoftware ontwikkeld om de akoestiek in reeds bestaande of gloednieuwe kamers te verbeteren.De precisie van de software wordt bewezen door meer dan 100.000 akoestische berekeningen die in de loop der jaren zijn gemaakt, door de 2 ontvangen internationale onderscheidingen (German Design Award en de Silver Award Neocon in Chicago) en door het nieuwe onderzoekslaboratorium Open Lab dat het mogelijk maakt om steeds geavanceerdere Onderzoek.

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!