Studio

Akoestiek oplossingen voor

Studio

Muzikale hoogstandjes dankzij een perfecte akoestiek

De akoestiek is het mysterieuze geheim van veel beroemde concertzalen over de hele wereld. Dankzij onze veelgeprezen Snowsound® technologie kunnen wij ook in de muziekwereld een oplossing bieden voor akoestische problemen. Zo worden de Corista panelen reeds toegepast in de beroemde Electric Lady studio in New York en maakt BBC Radio gebruik van het product. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Ruime ervaring
Met de producten van Snowsound® hebben wij ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen in particuliere en publieke ruimtes, horeca gelegenheden en kantoren. Wij adviseren u graag om tot een oplossing te komen voor het akoestische probleem in uw studio. Met plezier laten wij u kennis maken met de geluidsabsorberende producten van Snowsound®, beschikbaar in vele vormen en kleuren en met zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Wilt u weten hoe wij de akoestiek in uw studio kunnen verbeteren?
Neem dan direct contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maar wij kunnen ook langskomen voor een presentatie op uw lokatie. Wij nemen graag enkele panelen mee zodat u met eigen oren kunt horen waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound® producten.

De voordelen van Snowsound® voor uw studio

  • Vermindering nagalm
  • Prettigere sfeer
  • Zeer flexibel toepasbaar
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Eco-vriendelijk
  • Prijswinnende technologie

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!