Videodesign
Caimi Brevetti en IED (European Institute of Design): Cursus videodesign
5 video's voor Snowsound geluidsabsorberende panelen: een gok van het bedrijf op het creatieve potentieel van studenten.

De driejarige IED Videodesign cursus is bedoeld om jonge professionals op te leiden die alle videotalen kunnen gebruiken.
De cursus Art Direction, gehouden door Gaetano Vaudo, biedt studenten van het afgelopen jaar de basisprincipes van reclamecommunicatie aan.
De samenwerking met Caimi Brevetti en een van haar toonaangevende producten, Snowsound, creëerde een mogelijkheid. Zodat de opdrachten die aan het einde van de cursus werden uitgevoerd, niet alleen gebaseerd zijn op stijl, maar ook konden inspelen op de behoeften van de klant.

Gedurende het schooljaar hebben de studenten, na een informatieve ontmoeting met de leidinggevenden van het bedrijf, verhalen ontwikkeld die de geluidsabsorberende panelen Snowsound op een effectieve en originele manier vertellen.

De 5 video's gaan anders om met nieuwe talen van promotie maken en ieder van hen kan verschillend worden toegepast: tentoonstellingen, evenementen, congressen, bedrijfswebsites, virale en traditionele promoties.

Ze dienen ook als eindexamen van de studenten, die voordat ze de post-productie van de video's voltooiden, werden geconfronteerd met het oordeel en de verwachtingen van het bedrijf.

Piergiorgio Gay
Coördinator van de cursus Videodesign

"ENJOY THE QUIET"


"HEAR WELL, LIVE BETTER"


"SILENCE IS PEACE, LET IT IN"


"LEAVE THE SILENCE INSIDE"


"THE MERMAIDS' SINGING"

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!