Mitesco Desk

Mitesco Desk

Akoestische panelen

Optimale akoestiek dankzij Mitesco bureaupanelen

De akoestische panelen van Mitesco danken hun uitzonderlijk hoge akoestische eigenschappen aan de unieke Snowsound® technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van materiaal met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: Hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Mitesco heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Mitesco's veelzijdigheid

1 of 2 hoog

De steun met bladklem is ook leverbaar met 2 panelen boven elkaar.

Los of vast

Er zijn diverse bladsteunen leverbaar voor vaste of vrijstaande opstellingen.

Toolbar

Enkele vaste steunen kunnen worden uitgerust met een toolbar.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

Mitesco Desk akoestische panelen worden toegepast in onder andere callcenters en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Mitesco systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Desgewenst kunnen we met enkele akoestische panelen bij u ter plekke een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Mitesco Desk akoestische panelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!