Café

Akoestiek oplossingen voor

Café

Je bestelling niet te hoeven schreeuwen dankzij een perfecte akoestiek in uw horecagelegenheid

Schreeuwende voorovergebogen gasten die elkaar en uw personeel nauwelijks kunnen verstaan. In horecagelegenheden is dit regelmatig het beeld en de oorzaak van klachten. Zorg voor een sfeer waarbij uw gasten relaxed achterover kunnen leunen tijdens hun conversatie. Laat ons de spraakverstaanbaarheid optimaliseren met onze veelgeprezen Snowsound® technologie. De geluidsdempende eigenschappen van Snowsound® zijn ongeëvenaard en zorgen gegarandeerd voor een prettiger akoestische sfeer in uw café.

Ruime ervaring met akoestische problemen in de horeca
Met de producten van Snowsound® hebben wij ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen in horeca gelegenheden, van kleine kroeg tot grand café. Wij adviseren u graag om tot een oplossing voor het akoestische probleem in uw horeca gelegenheid. Graag laten wij u kennis maken met de geluidsabsorberende producten van Snowsound®, beschikbaar in vele vormen en kleuren en met zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Wilt u weten hoe wij de akoestiek in uw café kunnen verbeteren?
Neem dan direct contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maar wij kunnen ook langskomen voor een presentatie op uw lokatie. Wij nemen graag enkele panelen mee zodat u met eigen oren kunt horen waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound® producten.

De voordelen van Snowsound® voor uw café

  • Verhoogde spraakverstaanbaarheid
  • Prettigere sfeer
  • Zeer flexibel toepasbaar
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Eco-vriendelijk
  • Prijswinnende technologie

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!