Climbing

Akoestische wandpanelen

Climbing

Een modulair geluidsabsorberend systeem samengesteld uit hoogwaardige akoestische panelen op basis van de gepatenteerde Snowsound® technologie. De organische vormen zijn vrij combineerbaar voorbij aan de regels van de regelmaat. Dankzij de conceptuele verbondenheid met de natuur bied Climbing de mogelijkheid om steeds weer unieke en verschillende oppervlakken te creëren. De drie Climbing elementen zijn geïnspireerd op kiezels en stenen en zorgen door hun organische vrije vormen voor een bijzonder en onregelmatig lichtspel en toename van de akoestische prestaties.

Climbing is een creatieve modulaire oplossing voor zowel esthetische als akoestische verbetering van een ruimte, zowel in de privé sfeer als bij zakelijke toepassingen. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; A-klasse akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hoger productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

Greenguard GoldSnowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.Het zijn geen Happy Stones maar maken je wel heel blij...

Youtube video

De fraai gevormde stenen van Climbing hebben naast hun esthetische kwaliteit een eigenschap waar je heel blij van wordt. Het verbeteren van de ruimteakoestiek is met Climbing gegarandeerd.
In de video hiernaast kunt u genieten van de fraaie vormen.

Drie vormen met ongekende mogelijkheden

De Climbing panelen kunnen op zeer veel verschillende manieren worden toegpast.
De panelen worden met behulp van een magneetsysteem aan de wand gemonteerd.

Climbing vorm 1

Vorm 1

Rechthoekige vorm met een grondvlak van 40,5 x 73,5 cm. Hoogte is 6 cm..

Climbing vorm 2

Vorm 2

Vierkante vorm met een grondvlak van 60,5 x 60,5 cm. Hoogte is 6 cm.

Climbing vorm 3

Vorm 3

Vrije vorm met een grondvlak van 62 x 66 cm. Hoogte is 6 cm..

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaaracoustics around you

Selecteer en combineer

Onze software berekent uw akoestische oplossing

Dankzij onze geavanceerde akoestische calculatie tool kunnen we voor uw situatie nauwkeurig bepalen hoeveel akoestisch materiaal er benodigd is voor een goede oplossing. We hebben hierbij de keuze uit een zeer breed en diep assortiment producten. Niet alleen geluidsabsorberende panelen, maar complete systemen met of zonder verlichting, stoffen, gordijnen en meubilering.

Onze rekensoftware combineert alle producten uit de Snowsound® catalogus en voert een akoestische berekening uit op basis van nauwkeurige tests die op elk afzonderlijk product zijn uitgevoerd.

U hoeft alleen maar de gewenste producten aan te geven terwijl de rekensoftware de akoestische analyse verzorgt en de benodigde hoeveelheden inschat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom alles te weten over Climbing

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.