Tri Bu

Akoestische wandpanelen

Tri Bu

Een zeer originele oplossing voor akoestische wandpanelen gebaseerd op de hoogwaardig absorberende Snowcustom-technologie. Met deze vrolijke panelen krijg je blije gezichten in meerdere opzichten. Tri Bu lost gegarandeerd het galm probleem op in iedere ruimte.
Neem contact met ons op zodat wij een akoestische calculatie voor u kunnen maken.

Tri Bu bestaat uit vier gekleurde geluidsabsorberende elementen met geometrische vormen waarmee grote 'stille' masker op de wand mee kunnen worden gecreëerd met een tribaal en pop-art uitstraling.

"Als in een curieuze theatervoorstelling praten ze met elkaar terwijl ze plezier hebben bij het vastleggen van geluiden en rumoer" aldus ontwerpster Paola Navone

Bij dit masker ligt de nadruk niet op verbergen...

iMac Tri Bu

Maskers zijn met name bekend bij de tribale samenlevingen en worden gemaakt van hout, bamboe, klei, papier-maché, was leer, en meer. Paola Navone heeft zich voor Tri Bu duidelijk hierdoor laten inspireren en zij heeft dankzij Snowcustom een nieuw materiaal weten toe te voegen. En het masker daarnaast een nieuwe functionaliteit gegeven. In de video hiernaast kun u ervaren hoeveel expressies er zijn te maken met slechts 4 verschillende panelen.

Tri Bu

Tri Bu compositie 1
Tri Bu compositie 2

Composities

Tri Bu bestaat uit vier panelen die in verschillende configuraties aan de wand kunnen worden bevestigd door middel van magneten.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaaracoustics around you

Selecteer en combineer

Onze software berekent uw akoestische oplossing

Dankzij onze geavanceerde akoestische calculatie tool kunnen we voor uw situatie nauwkeurig bepalen hoeveel akoestisch materiaal er benodigd is voor een goede oplossing. We hebben hierbij de keuze uit een zeer breed en diep assortiment producten. Niet alleen geluidsabsorberende panelen, maar complete systemen met of zonder verlichting, stoffen, gordijnen en meubilering.

Onze rekensoftware combineert alle producten uit de Snowsound® catalogus en voert een akoestische berekening uit op basis van nauwkeurige tests die op elk afzonderlijk product zijn uitgevoerd.

U hoeft alleen maar de gewenste producten aan te geven terwijl de rekensoftware de akoestische analyse verzorgt en de benodigde hoeveelheden inschat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom alles te weten over Tri Bu

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.