Volumi
Volumi
Volumi

Volumi

Relaxen in alle rust

Volumi modulaire akoestische zitelementen

Deze akoestische sofa's zijn opgebouwd uit een solide houten constructie die is omkleed met een hoogwaardig geluidsabsorberende technopolymeer schuimlaag. Het geheel is bekleed met Snowsound-Fiber akoestische meubelstof die over A-Klasse akoestische eigenschappen beschikt. Dit alles zorgt ervoor dat er voor deze zitelementn een perfecte combinatie is gevonden tussen akoestisch welzijn en het plezier van comfortabel zitten. De elementen hebben een eenvoudige toch elegante stijl en zijn daardoor overal toepasbaar; als enkel element in bijvoorbeeld huiselijke omgeving of met meerdere elementen gecombineerd in gemeenschappelijk grotere ruimtes.

Optioneel kunnen de Volumi zitelementen worden bekleed met een radiofrequentie reducerende stof. Dit materiaal is gebasseerd op de gepatenteerde A+E Technologie en is in staat om de invloed van electromagnetische velden te verminderen.
Meer informatie hierover treft u aan verderop deze pagina.

Luister naar de prestaties van onze akoestische banken

Het weelderige lijnenspel van in combinatie met de rijke vulling  van onze akoestische sofa's zorgt ervoor dat het volledige voordeel wordt behaald uit de Snowsound-Fiber technologie, de basis van de akoestische meubelbekledingsstof.
In de video hiernaast kunt u met eigen oren ervaren wat het absorberende effect is van deze hoogwaardige akoestische sofa in een nagalmkamer. In de video ziet u het model Napwork.

Volumi uitvoeringen


Pouffe zitelement

Vrijstaand zitobject. Leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Beschikbaar in de volgende formaten: 70x70cm, 70x120cm en 70x170cm. Met of zonder antracietkleurige plint.


Zitelement met rugsteun

Vrijstaand zitobject met rugleuning. Leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Beschikbaar in de volgende formaten: 70x80cm, 70x100cm, 120x80cm, 120x100cm, 170x80cm en 170x100cm. Met of zonder antracietkleurige plint.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

Snowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar
Selecteer en combineer

Onze software berekent uw akoestische oplossing

Dankzij onze geavanceerde akoestische calculatie tool kunnen we voor uw situatie nauwkeurig bepalen hoeveel akoestisch materiaal er benodigd is voor een goede oplossing. We hebben hierbij de keuze uit een zeer breed en diep assortiment producten. Niet alleen geluidsabsorberende panelen, maar complete systemen met of zonder verlichting, stoffen, gordijnen en meubilering.

Onze rekensoftware combineert alle producten uit de Snowsound® catalogus en voert een akoestische berekening uit op basis van nauwkeurige tests die op elk afzonderlijk product zijn uitgevoerd.

U hoeft alleen maar de gewenste producten aan te geven terwijl de rekensoftware de akoestische analyse verzorgt en de benodigde hoeveelheden inschat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

A+E Technologie

Akoestische + elektromagnetische reductie

Naast akoestisch welbevinden bieden wij bij dit Snowsound® product ook de mogelijkheid om stralingsinvloeden te verminderen door gebruik te maken van een gemetalliseerde hightech polymeerstof met puur zilver voor radiofrequentiereductie. Specifiek ontworpen om de kracht van elektromagnetische velden te verminderen. Het blokkeert signalen echter niet volledig, waardoor het gebruik van smartphones en wifi-netwerken mogelijk blijft.

Deze radiofrequentie-reducerende stof kan worden toegepast bij zitelementen en andere geluidsabsorberende elementen, waarbij geluidsabsorptie wordt gecombineerd met vermindering van elektromagnetische velden. Een nieuwe gepatenteerde technologie voor het menselijk welzijn.


Kom alles te weten over Volumi

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!