Pli Over

Flexibele akoestische schermen

Flexibel toepasbaar akoestisch scherm

Greenguard GoldMet Pli Over lost u op een flexibele wijze geluidsproblemen op zoals nagalm en overlast door te hoog volume aan omgevingsgeluid. Naast hoogstaande akoestische eigenschappen bevatten de schermen ook esthetisch enkele hoogstandjes en zijn ze eenvoudig te verplaatsen. Dé oplossing voor akoestische problemen in iedere denkbare ruimte.
Pli Over heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Vrijstaand en verrijdbaar

Pli Over vrijstaand

Vrijstaand

Het frame heeft een diepte van 40 cm. en de hoogte vanaf de vloer tot de onderzijde van het paneel is 21 cm. Leverbaar in zilvergrijs, matwit of matzwarte epoxy lak.

Pli Over verrijdbaar

Verrijdbaar

De Pli Over frames kunnen ook gelverd worden met wielen (2 met en 2 zonder rem). De hoogte vanaf de vloer tot de onderzijde van het paneel is in dat geval 25,5 cm.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat de Pli panelen volledig geluidsabsorberend zijn aan beide zijden.

PliStempel panelen worden toegepast in representatieve ruimtes zoals hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. Testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Het Pli systeem is eindeloos koppelbaar en biedt voor veel situaties een passende oplossing.
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs met enkele panelen zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Pli akoestische schermen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.