Sepa

Akoestische paneel

Akoestiek verbeteren met verplaatsbare panelen

Met Sepa' bieden wij u de mogelijkheid om al naar gelang de behoefte van het moment aanpassingen te doen aan het akoestische klimaat van uw omgeving. Met name met Sepa' Rolls, de verrijdbare variant, bent u uitermate flexibel. De frames zijn bekleed met de hoogwaardig geluidsabsorberende Fiber 3 Trevira CS stof uit de Snowsound-Fiber collectie.

Strak design en flexibel

Sepa

Sepa'

Verchroomd vast frame met dubbelzijdig Fiber 3 Melange Trevira CS doek.
Totaal absorberend oppervlak 4,9 m2.

Sepa Rolls

Sepa' Rolls

Verchroomd verrijdbaar frame met dubbelzijdig Fiber 3 Melange Trevira CS doek.
Totaal absorberend oppervlak 3,9 m2.

Sepa Rolls detail

Sepa' Rolls

Het verchroomde frame van de verrijdbare versie heeft aan 1 poot een dwarsstang met twee wielen.

Hoogstaande technologie en akoestische prestaties

De gepatenteerde Snowfiber technologie staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De wijze waarop het doek op het frame gedrappeerd is zorgt ervoor dat het oppervlak meervoudig geluidsabsorberend is.

StempelSepa wordt veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, hotel lobbies, vergaderruimtes en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. De testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Greenguard GoldHet Snowfiber systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden en uitvoeringen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Sepa heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat ze voldoen aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een advies op maat.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • Wasbaar tot 60º
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

Sepa is gebaseerd op de Snowsound-Fiber technologie.
Het doek, Fiber 3 Melange, is vervaardigd van polyester vezels en is leverbaar in 3 kleuren.

Snowsound Fiber 3 grijs
Snowsound Fiber 3 blauw
Snowsound Fiber 3 groen

Grafiek geluidsabsorptie

Snowsound-Fiber is uitvoerig getest conform de voorwaarden van en norm van UNI EN ISO 354. In de grafiek hierboven ziet u horizontaal de frequentie weergegeven en verticaal de equivalent voor geluidsabsorbtie weergegeven in m2.

De waarde uit de grafiek dient als volgt te worden geïnterpreteerd: in de grafiek ziet u dat de rode lijn bij 1000 HZ op 3.0 staat. Hiermee wordt bedoeld dat het product bij een frequentie van 1000 Hz overeenkomt met 3 m2 van een materiaal met 100% absorberend vermogen.

In onze calculatie tool kunnen wij calculeren hoeveel m2 absorberend materiaal er nodig is om in een specifieke ruimte de nagalmtijd te reduceren tot een bepaald niveau. Aan de hand van deze uitkomst kunnen wij vervolgens bepalen hoeveel Snowsound-Fiber producten er nodig zijn om het gewenste resultaat te realiseren.

Grafiek geluidsabsorptie

Kom alles te weten over Sepa'

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.