Snowcurtains

Hoogwaardige akoestische gordijnen

Verbeter de akoestiek naar eigen idee met akoestische gordijnen...

Greenguard GoldNatuurlijke rust in elke ruimte. Ontdek Snowsound's revolutionaire akoestische gordijnen. Dankzij de vrijheid die Snowcurtains u biedt met een akoestische stof die u naar eigen wens kunt verwerken verbetert u de akoestiek in combinatie met uw eigen creativiteit. De Snowcurtains technologie is gebaseerd op een weefsel van zachte vuurbestendige akoestische polyester vezels. Dankzij de interactie tussen de vezels en de lucht eromheen beschikken de stoffen over hoogstaande akoestische kwaliteiten. Door daarnaast zorgvuldig om te gaan met de hoeveelheid materiaal en de positie ervan in de ruimte kunnen wij met Snowcurtains de akoestsiche situatie aanzienlijk verbeteren. 

Verminder galm, verbeter de akoestiek en geniet van een perfect gebalanceerde omgeving.
Vertrouw op de expertise van akoestiekexpert. Krijg vandaag nog advies op maat.

Al onze akoestische stoffen hebben het Greenguard certificaat verkregen omdat de productie ervan voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Op maat gemaakte akoestische gordijnen

Snowcurtains rolgordijnen

Rolgordijnen

Creëer een serene omgeving met Snowsound® akoestische rolgordijnen van akoestiekexpert.nl. Van kantoren tot woonruimtes, onze veelzijdige rolgordijnen zijn de perfecte akoestische oplossing voor elke ruimte. Ervaar de verbluffende verbetering in akoestiek terwijl onze rolgordijnen de galm verminderen en een rustgevende sfeer creëren. De rolgordijnen worden volledig naar uw wens op maat geleverd.

Snowcurtains wave gordijnen

Wave gordijnen

Of het nu gaat om een kantoor, een stijlvolle woonkamer of een levendige vergaderruimte, onze veelzijdige wave gordijnen bieden de perfecte akoestische oplossing. Ervaar de magie van verbeterde akoestiek terwijl onze gordijnen de galm verminderen en een rustgevende ambiance creëren. Ontdek vandaag nog hoe onze op maat gemaakte akoestische wave gordijnen elke ruimte transformeren tot een plek van ultieme concentratie en comfort..

De nummer 1 in akoestiek verbetering

Maak kennis met de ultieme oplossing voor uw akoestische problemen: Snowsound®. Met onze unieke geluidsabsorberende eigenschappen bieden Snowsound® producten gegarandeerd de perfecte oplossing voor diverse akoestische complicaties, waaronder hinderlijke galm en verstoorde spraakverstaanbaarheid. Met een divers palet aan vormen en kleuren, samen met veelzijdige montagemogelijkheden, biedt onze technologie van selectieve geluidsabsorptie een snelle oplossing om de akoestiek in elke ruimte in balans te brengen. Hoewel er diverse akoestische producten op de markt zijn met indrukwekkende geluidsabsorberende kwaliteiten, is er geen enkel ander product met de unieke gepatenteerde Snowsound®-technologie die met een beperkt aantal panelen gegarandeerd uw akoestische uitdagingen oplost dankzij de eerder genoemde selectieve absorptie..
 

Maak gebruik van onze kennis

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of offerte.

Bellen >

030 - 2201297
Ma - Vr 08:30 - 18:00 uur.

Chatten >

Start uw chat

Contactformulier >

Stuur ons een bericht

Offerte aanvragen >

Vul het formulier in


Youtube

Mix and match

Niet alleen geluidsabsorberende panelen, maar complete systemen inclusief verlichting, stoffen, gordijnen en meubilair. Met Snowsound omvat het akoestische ontwerp esthetische en functionele behoeften voor elke omgeving. Onze berekeningssoftware combineert alle producten uit de Snowsound-catalogus en voert een akoestische berekening uit op basis van nauwkeurige tests die op elk afzonderlijk product zijn uitgevoerd. De klant hoeft alleen maar de gewenste producten te kiezen, terwijl de rekensoftware de akoestische analyse verzorgt en de benodigde hoeveelheden inschat.

cta 1
cta 2
cta 3
cta 4
cta 5
cta 6

Nieuwe catalogus Snowcurtains!

Met genoegen presenteren wij de nieuwe Snowcurtains-catalogus, gewijd aan de nieuwe collectie op maat gemaakte akoestische gordijnen, klaar voor installatie. Ontdek onze plafond-, wand-, hanggordijnen en rolgordijnen, op maat geleverd en inclusief rail.Onze akoestische gordijnen zijn gemaakt van geluidsabsorberende stoffen van Snowsound Fiber. De gepatenteerde Snowsound Fiber-technologie is gebaseerd op zacht verweven polyester akoestische vezels die inherent brandwerend zijn. De interactie tussen Snowsound Vezels en lucht maken het mogelijk de nagalm te beheersen en tegelijkertijd de omgeving aan te passen akoestiek met precisie, waarbij gebruik wordt gemaakt van installatiemodi en het oppervlak van het product en afstand tot de muur. Hierdoor wordt de vervelende akoestische nagalm verminderd het verbeteren van de kwaliteit van zowel het leven als het werk.

Kom alles te weten over Snowcurtains

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.