V-Flap

Akoestische panelen

V-Flap indrukwekkende akoestiek verbetering in de lucht

V-Flap is een zeer bijzondere variant op een akoestisch baffle systeem. De twee gekoppelde tweezijdig akoestische panelen zijn licht van gewicht en zijn geproduceerd volgens de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Ook in grote ruimten zoals trappenhuizen en vides van grote gebouwen zijn de absorbtieresultaten indrukwekkend. Met V-Flap lossen wij in hoge ruimten gegarandeerd akoestische problemen op.

Decoratief en doeltreffend

V-Flap kabels

Aan 3 kabels in de lucht

De kabels hebben een maximale lengte van 400 cm.

V-Flap spanwijdte

Spanwijdte van 150 cm.

De twee panelen zijn bevestigd aan een verchroomd stalen frame dat aan drie staalkables aan het plofond wordt gehangen.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is.

StempelV-Flap panelen worden ondermeer toegepast in vides, hotellobbies, ontvangstruimten en verkeersruimtes in publieke instellingen en kantooromgevingen. De extreem hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het V-Flap systeem kan worden gecombineerd met Flap, een variant voor wand, plafond of vrijstaand aan een vloerstaander. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs om uw situatie te beoordelen en om een advies op maat te verzorgen. Met enkele panelen kunnen we desgewenst een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Flap

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.