Oversize desk

Oversize desk

Een akoestisch front

De akoestische bureaupanelen Oversize desk zijn groot van formaat, en bieden een zeer acurate oplossing voor de verbetering van de akoestiek bij de werkplek. Dankzij de gepatenteerde absorberende kwaliteiten van de Snowsound® techniek bieden Oversize desk panelen gegarandeerd de oplossing voor akoestische problemen zoals nagalm en slechte spraakverstaanbaarheid. Oversize desk is uitermate geschikt voor toepassing in kantoren, scholen, winkels en publieke gebouwen. De Oversize panelen zijn eveneens leverbaar voor toepassing aan de wand en aan het plafond.
Wij adviseren uw graag!

Front montage

De akoestische panelen van Oversize desk zijn verkrijgbaar in drie afmetingen:
119 x 119 cm., 159 x 119 cm. en 119 x 59 cm.

De montage aan het bureau geschiedt middels een set gepoedercoate steunen die aan de kopse zijde van het blad worden gemonteerd. Op de vloer rusten de panelen nog in twee kunststof voetjes.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. Dankzij de  naadloze afwerking is 100% van het oppervlak geluidsabsorberend aan beide zijden.

De Oversize desk akoestische panelen worden met name toegepast kantooromgevingen. De geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® Oversize desk systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs om een maatwerk advies te verzorgen. Met enkele akoestische panelen kunnen wij bij u ook, in een daarvoor geschikte ruimte, een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Oversize Desk akoestische bureaupanelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!