Flap Chain

vrij in de ruimte

Flap Chain akoestische panelen aan plafondframe

Het idee van de ontwerpers Alberto en Francesco Meda was het creëren van een akoestisch plafondpaneel dat niet verstopt of bedekt hoeft te worden. Dit resulteerde in het bekroonde Flap paneel. Naast de meest eenvoudige vorm als enkel wand- of plafondpaneel zijn er een aantal gecombineerde variaties. Flap Chain is een van deze varianten waarbij de voordelen van tweezijdig akoestische panelen, licht van gewicht, gecombineerd worden met de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: Hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Flap Chain is meer dan een akoestisch paneel, het is een esthetisch hoogstaand designobject waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.

Flexibel, effectief en decoratief

Flap Chain koppelbaar frame

Koppelbaar frame

Het frame is koppelbaar en uibreidbaar afhankelijk van de hoeveelheid panelen.
Flap Chain zigzag frame

Zigzag frame

Het is mogelijk om het gekoppelde frame in een 'zigzag' vorm te monteren.
Flap Chain flexibel frame

Flexibel frame

De buizern van het frame kunnen naar wens worden gepositioneerd.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. Dankzij de naadloze afwerking is 100% van het oppervlak geluidsabsorberend aan beide zijden.

Flap Chain akoestische panelen zijn geschikt om akoestische correcties aan te brengen in ruimtes waar hoge esthetische eisen worden gesteld. DeStempel panelen worden toegepast in onder andere horecagelegenheden, hotel lobbies, instellingen en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Flap Chain systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing.
Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs om u advies op maat te geven. Met enkele akoestische panelen kunnen we bij u ook een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Flap Chain akoestische plafondpanelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.