Snowgems

Akoestische panelen

Snowgems

Een modulair geluidsabsorberend systeem samengesteld met hoogwaardige akoestische panelen op basis van de gepatenteerde  Snowsound® technologie. De ontwerpers hebben zich bij dit ontwerp laten inspireren door de vormen en kleuren van kostbare edelstenen. Snowgems is een schaalbare en modulaire oplossing voor zowel esthetische als akoestische verbetering van een ruimte, zowel in de privé sfeer als bij zakelijke toepassingen. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hoger productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

Greenguard GoldSnowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Diverse uitgebreide mogelijkheden

De Snowgems panelen kunnen op zeer veel verschillende manieren worden toegapst. Er zijn meerdere frames en montagemogelijkheden voor vrijstaande, pladond en wand toepassingen.

Snowgems vrijstaand

Vrijstaand

Vrijstaande panelen.

Snowgems plafondmontage

Plafondmontage

Panelen aan kabels.

Snowgems wandmontage

Wandmontage

Panelen met wandmontage.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Snowgems

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.