Clasp Ring
Clasp Ring
Clasp Ring
Clasp Ring

Clasp Ring

Akoestische gordijn

Akoestiek verbeteren met stijl en elegantie

Bij Clasp Ring is het uitgangspunt de hoogwaardige akoestische weefsels van Snowsound-Fiber. De stof is als ringen-gordijn geconfectioneerd en hangt aan een cirkelvormige roede aan staalkabels aan het plafond. Het weefsel van polyester heeft ongekende akoestische eigenschappen in combinatie met de wijze waarop de stof aan het stalen frame is opgehangen. De golving en valling van het gedrappeerde doek is met behulp van computermodellen en akoestische berekeningen tot stand gekomen. Het hoge absorbtie vermogen wordt bereikt dankzij de combinatie van vorm en vezels. Clasp Ring is meer dan een akoestische oplossing, het ziin esthetisch hoogstaande design objecten met een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Samenspel tussen stof en design

Verschillende maatvoeringen

Clasp Ring is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen.

Verlichting Sol

Clasp Ring gecombineerd met Sol verlichting.

Verlichting Scala

Clasp Ring gecombineerd met Scala verlichting.

Hoogstaande technologie en akoestische prestaties

De gepatenteerde Snowfiber technologie staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De wijze waarop het doek op het frame gedrappeerd is zorgt ervoor dat het oppervlak meervoudig geluidsabsorberend is.

Clasp Ring wordt veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, hotel lobbies, vergaderruimtes en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. De testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Het Snowfiber systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden en uitvoeringen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Clasp Ring heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat ze voldoen aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een advies op maat.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • Wasbaar tot 60º
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Clasp Ring

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!