Mitesco Ceiling

Akoestische panelen

Optimale akoestiek dankzij Mitesco plafondpanelen

Greenguard GoldDe akoestische panelen van Mitesco danken hun sublieme akoestische eigenschappen aan de unieke Snowsound® technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van polyester vezels met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: Hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Mitesco heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Plafondoplossingen

Mitesco standaard

Mitesco standaard

Het paneel zou theoretisch met de standaard montageset tegen het plafond geschroefd kunnen worden maar kan wel na verloop van tijd gaan doorhangen. Een los te bestellen profiel kan dit voorkomen.

Mitesco Wall/Ceiling 13 cm

Mitesco Wall/Ceiling

De panelen kunnen met een afstandsteun onder het plafond worden gehangen op 13 cm of 26 cm. Deze steunen kunnen ook voor wandmontage worden gebruikt.

Mitesco Wall/Ceiling 26 cm

Mitesco Wall/Ceiling

Door de steunen van 13 cm. en 26 cm. door elkaar te gebruiken in combinatie met vertikaal en horizontaal geplaatste panelen ontstaat een speelse compositie.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelMitesco akoestische panelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitezonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Mitesco systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag bij u langs voor advies op maat. Desgewenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Mitesco Ceiling akoestische panelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.