Thuis

Akoestiek oplossingen voor

Thuis

Een prettige akoestiek creëren in uw eigen woonkamer of keuken

Door toepassing van veel harde materialen en een minimalistisch interieur kan in een woonruimte de akoestiek vaak een storende factor zijn. Dit uit zich meestal in een hinderlijke galm of holle klank die kan leiden tot irritaties en een ongezellig gevoel in huis. Wij kunnen dit probleem gegarandeerd voor u oplossen dankzij de geluidsabsorberende Snowsound® panelen. De esthetisch zeer fraai vormgegeven panelen bieden niet alleen een akoestische oplossing, maar zijn ook een verfraaiing van uw woonomgeving. Bovendien fungeren de panelen als prikbord, dus u kunt ze bijvoorbeeld in een keuken een dubbele functie geven.

Ruime ervaring
Met de producten van Snowsound® hebben wij ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen in woonhuizen. Wij adviseren u graag om tot een oplossing voor het akoestische probleem in uw specifieke situatie. Met plezier laten wij u kennis maken met de geluidsabsorberende producten van Snowsound®, beschikbaar in vele vormen en kleuren en met zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Wilt u weten hoe wij de akoestiek in uw woning kunnen verbeteren?
Neem dan direct contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maar wij kunnen ook langskomen voor een presentatie bij u thuis. Wij nemen graag enkele panelen mee zodat u met eigen oren kunt horen waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound® producten.

De voordelen van Snowsound® voor uw woning

  • Vermindering nagalm
  • Prettigere sfeer
  • Zeer flexibel toepasbaar
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Eco-vriendelijk
  • Prijswinnende technologie

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!