Si Sboccia

Akoestisch muurbloempje

Akoestische aankleding

Het doek van de Si Sboccia akoestische objecten is vervaardigd van polyester vezels gebaseerd op de Snowsound-Fiber technologie. Het doek is wasbaar en volledig recyclebaar en heeft in combinatie met de wijze waarin het geplooid is hoogwaardige geluidabsorberende eigenschappen. Akoestische problemen zoals nagalm en slechte spraakverstaanbaarheid kunnen met Si Sboccia op een zeer elegante wijze worden opgelost. Neem gerust contact met ons op als u over een akoestisch probleem wil overleggen; wij adviseren u graag!

 Modieuse akoestiek

Si Sboccia trienale

Een nieuwe benadering van akoestiek

De Si Sboccia akoestische objecten zijn ontworpen door de beroemde Italiaanse modeontwerper Moreno Ferrari. Dat een modeontwerper een hele andere invalshoek heeft blijkt wel uit het hiernaast getoonde object dat Moreno ter gelegenheid van de expositie 21st Century. Design After Design vervaardigde. Deze 'jurk' is vervaardigd van Snowsound-Fiber 6 Velvet akoestische stof.
Si Sboccia is verkrijgbaar in wand en plafonduitvoering.

Hoogstaande technologie en akoestische prestaties

De gepatenteerde Snowfiber technologie staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De wijze waarop het doek in combinatie met de steunen aan de wand is gemonteerd zorgt ervoor dat het oppervlak meervoudig geluidsabsorberend is.

StempelSi Sboccia wordt veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, hotel lobbies, vergaderruimtes en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. De testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Greenguard GoldHet Snowfiber systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden en uitvoeringen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Si Sboccia heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een advies op maat.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • Wasbaar tot 60º
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

Sii Sboccia is gebaseerd op de Snowsound-Fiber technologie. Het doek is vervaardigd van polyester vezels. Evenals de stiksels en het klittenband waarmee het doek aan het frame wordt bevestigd. Doordat het doek hierdoor slechts uit één grondstof bestaat is het 100% recyclebaar.

Si Sboccia is leverbaar in 5 kleuren.

Snowsound Fiber 6 Rood600 Fiber-6 Velvet
Snowsound Fiber 6 blauw603 Fiber-6 Velvet
Snowsound Fiber 6 wit 605 Fiber-6 Velvet
Snowsound Fiber 6 taupe 606 Fiber-6 Velvet
Snowsound Fiber 6 beige 610 Fiber-6 Velvet

Absorptiewaarde Si Sboccia Wall

Snowsound-Fiber is uitvoerig getest conform de voorwaarden van en norm van UNI EN ISO 354. In de grafiek hieronder ziet u horizontaal de frequentie weergegeven en verticaal de equivalent voor geluidsabsorbtie weergegeven in m2. De waarde uit de grafiek dient als volgt te worden geïnterpreteerd: de blauwe lijn staat bij 1000 HZ op 0,8 m2. Hiermee wordt bedoeld dat een paneel bij een frequentie van 1000 Hz overeenkomt met 0,8 m2 van een materiaal met 100% absorberend vermogen. In onze calculatie tool kunnen wij calculeren hoeveel m2 absorberend materiaal er nodig is om in een specifieke ruimte de nagalmtijd te reduceren tot een bepaald niveau. Aan de hand van deze uitkomst kunnen wij vervolgens bepalen hoeveel Snowsound-Fiber producten er nodig zijn om het gewenste resultaat te realiseren. Zoals u aan het verschil tussen de rode en blauwe lijn ziet is de afstand van het paneel tot aan de muur een factor die van invloed is op de akoestische prestatie van het paneel.

Diagram absorptievermogenTekening Si Sboccia

Absorptiewaarde Si Sboccia Ceiling

In de grafiek hieronder ziet u horizontaal de frequentie weergegeven en vertikaal de equivalent voor geluidsabsorbtie weergegeven in m2. De waarde uit de grafiek dient als volgt te worden geïnterpreteerd: de blauwe lijn staat bij 1000 HZ op 1,9 m2. Hiermee wordt bedoeld dat bij een frequentie van 1000 Hz overeenkomt met 1,9 m2 van een materiaal met 100% absorberend vermogen. In onze calculatie tool kunnen wij calculeren hoeveel m2 absorberend materiaal er nodig is om in een specifieke ruimte de nagalmtijd te reduceren tot een bepaald niveau. Aan de hand van deze uitkomst kunnen wij vervolgens bepalen hoeveel Snowsound-Fiber producten er nodig zijn om het gewenste resultaat te realiseren. Zoals u aan het verschil tussen de rode en blauwe lijn ziet is de afstand van het paneel tot aan de muur een factor die van invloed is op de akoestische prestatie van het paneel.

Diagram absorptievermogenTekening Si Sboccia Ceiling

Kom alles te weten over Si Sboccia

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.