Snowfix

'Blinde' montage

Snowfix, strakke akoestische wandpanelen

Greenguard GoldDe Snowfix  steunen maken het mogelijk om de Snowsound® akoestische wandpanelen nagenoeg 'blind' te monteren. Aan de bovenzijde van het paneel is slechts één smalle strip van de steun zichtbaar. Vooral bij het oplossen van akoestische problemen in vertrekken waar het visuele aspect van groot belang is bied Snowfix een zeer geschikte oplossing. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Slimme, nagenoeg onzichtbare, montage aan wand

Snowfix steunen

Gegoten steun van Zamak

De montagesteun is vervaardigd van Zamak, een legering van met name zink en aluminium. De steunen zijn leverbaar in mat wit en gesatineerd nikkel.

1 of 2 steunen

1 of 2 wandsteunen per paneel

De akoestische panelen zijn leverbaar in 13 formaten en 12 kleuren. De breedte van het paneel bepaald of deze met 1 of 2 steunen wordt gemonteerd.

Snowfix Easy steun

Snowfix Easy steun

Naats de standaard steun is er ook een versie die eenvoudig te monteren is. Hiermee hang je het paneel simpelweg aan een spijker of haak aan de wand.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Snowfix, Snowfix Easy, Snowfix Smart akoestische panelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!