Lucrezio

Akoestische tafel

Verbeter de akoestiek met een mooie tafel

De akoestiek verbeteren met een tafel dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Uiteraard is er in veel gevallen nog wel wat meer nodig dan alleen deze mooie tafel. Maar als je toch bezig bent met akoestiek verbeteren en ook een ieuwe tafel wil aanschaffen denk dan aan Lucrezio. Deze geluidsabsorberende tafels zijn verkrijgbaar in ronde en ovale versies met bladen in vele maten, bedoeld om aan verschillende esthetische en functionele behoeften te voldoen. Het onderstel, volledig uit epoxy gepoedercoat staal, heeft een originele zandlopervorm gemaakt van smalle staven, waardoor twee conische figuren ontstaan (boven en onder). Beiden zijn gevuld met geluidsabsorberende elementen, bekleed met Snowsound akoestische stof Fiber 3 Melange, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De bladen van composietmateriaal zijn gemaakt met een “sandwich”-structuur, bestaande uit een MDF-kern ingesloten tussen twee aluminium platen, aan de bovenzijde en aan de randen bedekt met geborsteld cement (met de hand aangebracht). Het ambachtelijke karakter van de afwerking van de bladen maakt elk stuk uniek en exclusief in afwerking en kleur.

Uitvoeringen Lucrezio

Lucrezio tafel

Lucrezio ronde tafel

Ronde tafel in het formaat frame Ø 60 cm. Hoogte 72,5 cm. Het ronde tafelblad is verkrijgbaar in diverse formaten.

Lucrezio tafel groot

Lucrezio met ovalen tafelblad

Tafel met ovalen tafelblad. Formaat frame 55 x 104 cm, hoogte 72,5 cm. Tafelblad is verkrijgbaar in diverse formaten.

Snowsound Fiber | Acoustic textiles

De gepatenteerde Snowsound Fiber-technologie is gebaseerd op zacht verweven materiaal akoestische polyestervezels die brandwerend zijn of Econyl® geregenereerd nylon. Snowsound Fiber maakt het mogelijk om de vervelende akoestische galm onder controle te houden, het verbeteren van de kwaliteit van zowel het leven als het werk. Het gedrag van Snowsound Fiber varieert gebaseerd op het geselecteerde materiaal en de installatiemodus en kan een A-klasse bereiken voor geluidsabsorptie. (UNI EN ISO 354).Snowsound Fiber detail 1


Snowsound Fiber detail 2


Combineer Lucrezio met Snowcurtains 

Lucrezio is prima te combineren met andere Snowsound Fiber stoffen, waaronder Snowcurtains.

QR Code Snowsound Fiber

Ervaar het verschil zonder/met onze gordijnen

Lucrezio combineren Snowcurtains
Lucrezio combineren Snowcurtains
Lucrezio combineren Snowcurtains

Kom alles te weten over Lucrezio

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.