Mitesco Standing

Mitesco Standing

Akoestische panelen

Optimale akoestiek dankzij Mitesco wanden

De akoestische panelen van Mitesco danken hun sublieme akoestische eigenschappen aan de unieke Snowsound® technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van materiaal met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Mitesco heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Mitesco highlights

3 of 4 hoog

De frames zijn leverbaar met verschillende voeten, waaronder een verrijdbare variant.

Leverbaar in veel kleuren

De panelen zijn verkrijgbaar in 12 kleuren Trevira CS.

Akoestische jashaak...

De Totem variant is optioneel leverbaar met handige jashaak in gepolijst aluminium.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat de panelen volledig geluidsabsorberend zijn aan beide zijden.

Mitesco Standing  akoestische wanden zijn volledig flexibel en worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Mitesco systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs met enkele akoestische panelen zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Mitesco Standing akoestische wanden

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!