Milano

Akoestische object met verlichting

Akoestische oplossing brengt verlichting

Deze imposante geluidsabsorberende lampenkap bied de mogelijkheid om twee problemen in een keer op te lossen. De akoestiek zal merkbaar verbeteren en voor het toepassen van verlichting zijn de mogelijkheden legio. Milano is gemaakt van Snowsound Fiber 8 Bouclé-stof, aangebracht over een buisvormige frame die de hoogwaardige akoestische stof aan de buitenkant licht getailleerd en aan de binnenkant geplooid houd. De met lucht gevulde ruimte tussen de externe en interne stof zorgt voor betere akoestische prestaties van de lampenkap. Milano is verkrijgbaar in twee maten; diameter 80cm en 120cm. De lampenkap wordt met drie in hoogte verstelbare kabels aan het plafond opgehangen.

Milano uitvoeringen

Milano is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zonder verlichting en met New Sol verlichting. De uitvoering zonder verlichting kunt u verfraaien met verlichting van Caimi, bijvoorbeeld Scala & Sol. Natuurlijk kunt u ook zelf iets creatiefs maken met bijvoorbeeld E27 lampen.


Milano zonder verlichting

Milano zonder verlichting

Milano zonder verlichting. Verkrijgbaar in diverse Fiber 8 kleuren in de formaten ø 80 cm en ø 120 cm.


Milano uitvoering met Sol

Milano met New Sol verlichting

Standaard is Milano met verlichting uitgevoerd met New Sol 40W LED verlichting. Verkrijgbaar in diverse Fiber 8 kleuren in de formaten ø 80 cm en ø 120 cm.


Milano met E27 lampen

Milano met E27 verlichting

Verfraai zelf uw Milano met bijvoorbeeld E27 verlichting. Verkrijgbaar in diverse Fiber 8 kleuren in de uitvoering ø 80 cm en ø 120 cm..


Milano met Sol verlichting

Milano met Scala verlichting

Verfraai zelf uw Milano met Caimi Scala verlichting. Verkrijgbaar in diverse Fiber 8 kleuren in de uitvoering ø 80 cm en ø 120 cm.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De naadloze en frameloze afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelMilano panelen worden met name toegepast daar waar hinder is door nagalm en de spraakverstaanbaarheid slecht is. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.
Testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en daarop een passend advies uit te brengen. Met enkele panelen kunnen wij bij u desgewenst een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Milano

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.