Recreatieruimte

Akoestiek oplossingen voor

Recreatieruimte

Werken aan je conditie dankzij een perfecte akoestiek

Een slechte akoestiek veroorzaakt veel hinderlijke galm en omgevingsgeluid. Zeker in ruimtes waarbij tevens geluid wordt veroorzaakt door andere bronnen zoals bijvoorbeeld apparaten in een sportschool is een slechte akoestiek funest. Dankzij de unieke geluiddempende eigenschappen van Snowsound® panelen zijn wij in staat om in dergelijke ruimtes een goede akoestiek te creëren.

Ruime ervaring
Met de producten van Snowsound® hebben wij ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen in recreatieruimtes. Wij adviseren u graag om tot een oplossing voor het akoestische probleem in uw specifieke situatie. Met plezier laten wij u kennis maken met de geluidsabsorberende producten van Snowsound®, beschikbaar in vele vormen en kleuren en met zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Wilt u weten hoe wij de akoestiek in uw onderneming kunnen verbeteren?
Neem dan direct contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maar wij kunnen ook langskomen voor een presentatie op uw kantoor. Wij nemen graag enkele panelen mee zodat u met eigen oren kunt horen waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound® producten.

De voordelen van Snowsound® voor uw onderneming

  • Vermindering nagalm
  • Prettigere sfeer
  • Zeer flexibel toepasbaar
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Eco-vriendelijk
  • Prijswinnende technologie

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!