Tra

Akoestische panelen

Akoestiek verbetering op grote hoogte

Greenguard GoldDe Tra baffles zorgen voor een gegarandeerde verbetering van de akoestiek  in grote en hoge ruimten. Dankzij de sublieme absorbtiewaarden van de snowsound® techniek zal de nagalm drastisch verminderen.

Tra heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Horizontaal of verticaal

Tra verticaal

Verticaal

Aan staalkabels van maximaal 10 meter. Strak gespannen of licht gebogen.

Tra horizontaal

Horizontaal

Ook hierbij is de lengte maximaal 10 meter. De kabels dienen licht gebogen gespannen te worden.

Tra 5mm staalkabel

5 mm. staalkabel

RVS staalkabel met solide ogen en klemmen.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De frameloze en naadloze afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak aan beide zijden geluidsabsorberend is.

StempelTra panelen worden toegepast in vides en ruimtes met hoge plafonds zoals bijvoorbeeld theaters, bedrijfsrestaurants, winkelcentra en ontvangstruimtes en verkeerszones in grote gebouwen als waaronder kantoren, instellingen en hotels. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. Testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Het Tra systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de vele uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag naar u toe om uw situatie te beoordelen en een advies op maat uit te brengen. Met enkele panelen kunnen we in een daarvoor geschikte ruimte een test doen zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Kom alles te weten over Tra akoestische panelen

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!