Vergaderruimte

Akoestiek oplossingen voor

Vergaderruimte

In alle rust vergaderen dankzij een perfecte akoestiek

Ongewenste echo's en een lange nagalmtijd zorgt voor veel hinder in een vergaderruimte en maakt het moeilijk om elkaar goed te verstaan. Bij vergaderzalen hebben we te maken met zaalakoestiek, waarbij het belang ligt bij het afstemmen van akoestische kenmerken van de zaal op gebruik ervan. Naast de afmetingen en de vorm van de zaal is het belangrijk om de wand-, vloer en plafondafwerking van de ruimte te weten om tot een goede aanpak tot verbetering te komen.

Ruime ervaring
Met de producten van Snowsound® hebben wij ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen in vergaderruimtes, van kleine spreekruimte tot grote vergaderzaal. Wij adviseren u graag om tot een oplossing voor het akoestische probleem in uw vergaderruimte te komen. Met plezier laten wij u kennis maken met de geluidsabsorberende producten van Snowsound®, beschikbaar in vele vormen en kleuren en met zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Wilt u weten hoe wij de akoestiek in uw vergaderruimte kunnen verbeteren?
Neem dan direct contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maar wij kunnen ook langskomen voor een presentatie op uw lokatie. Wij nemen graag enkele panelen mee zodat u met eigen oren kunt horen waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound® producten.

De voordelen van Snowsound® voor uw vergaderruimte

  • Verhoogde productiviteit
  • Prettiger werksfeer
  • Zeer flexibel toepasbaar
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Eco-vriendelijk
  • Prijswinnende technologie

Voorbeelden akoestiek verbetering vergaderruimte

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!