Alberto en Francesco Meda

Alberto en Franscesco zijn de ontwerpers van de Flap akoestische panelen, die gebruik maken van de Snowsound® techniek. Snowsound® producten staan voor een ongekend hoog selectief absorptievermogen waardoor nagalm aantoonbaar wordt gereduceerd en spraakverstaanbaarheid wordt verbeterd. Deze twee ontwerpers hebben de Snowsound® technologie verpakt in een wel heel aansprekend design. Zo krijgt u baanbrekende  technologie en een prachtig object in uw ruimte verenigd.

Een akoestisch paneel wat gezien mag worden

"Ons idee is een akoestisch paneel wat niet verborgen of gemaskeerd hoeft te worden. Uitgaand van de dubbelzijdige werking  van de panelel en de Snowsound® technologie, kwamen wij spontaan op het idee van een variabel en lichtgewicht oppervlakte bestaande uit meerdere modules die in de ruimte aangepast kunnen worden aan de wisselende wensen van onze hedendaagse levenswijze. "

We wilden geen scheidingswand, maar een luchtige sculptuur aan wand of plafond die de eindgebuiker een hoge mate van vrijheid en creativiteit zou geven."

Alberto & Francesco Meda
Alberto & Francesco Meda

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Flap

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.