Bartoli Design

Bartoli Design, een team bestaande uit Anna en Paolo Bartoli, zet de ervaring in design voort die is ontwikkeld met Carlo Bartoli (1931-2020) via vele samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in de meubelsector gedurende vele jaren.

Het onderzoek van de studio onderzoekt elegantie op basis van eenvoud en balans. Van concepten tot productontwerp, art direction en merkstrategieën, de activiteiten van de studio omvatten het volledige spectrum van ontwerpdiensten. Bartoli Design houdt zich ook bezig met architectuur, tentoonstellingen, interieur en stedenbouw.

Door creativiteit te combineren met een diep begrip van technologieën en industriële processen, en van vakmanschap en ambachtelijke technieken, zijn de resultaten van Bartoli Design best verkochte, duurzame producten en bekroonde ontwerpen.

Carlo Bartoli exposeerde zijn werk in Italië en in het buitenland: in het Triennale Design Museum in Milaan, het Victoria and Albert Museum in Londen, het Stadt Museum in Keulen, maar ook in New York, Praag, Hong Kong, Athene en Buenos Aires. De Gaia fauteuil is opgenomen in de designcollectie van het MOMA in New York en het Triennale Design Museum in Milaan. De 4875 stoel is te zien in de designcollectie van het National Arts Museum van het Centre Pompidou in Parijs.

Bartoli Design


Integral

Samenwerking met Caimi

Integral

Gekenmerkt door een grote veelzijdigheid, is Integral een systeem van halfbolvormige geluidsabsorberende panelen, verkrijgbaar in twee maten, met een diameter van 80 of 120 cm. De panelen kunnen worden voorzien van LED-verlichting, waardoor hun voornaamste functie, namelijk akoestische verbetering, ook die van verlichtingselement is. De panelen kunnen aan de muur worden gemonteerd door middel van magnetische plaatjes of, als ze LED-verlichting hebben, op een afstand van 7 cm van de muur, met een wall-washing lichteffect.

Ook kunnen ze met 3 in hoogte verstelbare kabels aan het plafond worden gehangen, al dan niet met LED-lamp met indirecte, plafondgerichte verlichting. Integrale panelen worden vervaardigd met de gepatenteerde Snowsound-technologie en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan elke esthetische behoefte te voldoen.

Awards

Bartoli Design received the XXI Compasso d’Oro ADI award for the R606Uno chair in 2008 and, in 2016, Carlo Bartoli also received the XXIV Compasso d’Oro ADI Career Award. The studio was selected to appear on a set of Italian postage stamps entitled “Italian Design for a New Domestic Landscape”.

Several products by Bartoli Design have been awarded design prizes: the Breeze armchair with the I.D. Design Distinction Award, the Apex Product Design Award, the Red Dot and the IF Award for Good Industrial Design; the Tube sofa with the IF Award for Good Industrial Design; the Sol table with the 2010 Good Design Award; the Still and Octa tables with the Red Dot 2013 and the Good Design Award 2014; the Mercury Curva chair with the 2015 Good Design Award; in 2016, the Camel seating system with the Golden Key Award. The Janeiro table has been selected by the ADI Design Index 2021. The O_O washbasin has received the BIG SEE Product design Award 2022.

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Integral

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.