Claudio Bellini

Claudio Bellini woont en werkt in Milaan, waar hij een architectuur- en ontwerppraktijk runt, opgericht in het midden van de jaren negentig. Bellini, een internationale spreker met vele jaren universitaire onderwijservaring, werkt ook als creatief directeur voor een aantal toonaangevende wereldwijde merken, waar zijn succes wordt bewezen door de vele prijzen die hij in de loop der jaren heeft gewonnen.

Een ambitieus en veelzijdig persoon met een scherp oog voor design - een sector waarin hij een bekende innovator is - Bellini heeft een passie voor het aangaan van reizen die hem ertoe brengen verschillende culturen te omarmen.

Als voormalig wedstrijdzeiler is het zijn droom om een ​​tochtje te maken in een zweefvliegtuig en daarna in een ruimteschip, want, zoals Le Corbusier ooit zei, "vliegen heeft ons een vogelperspectief gegeven, een onschatbaar uitkijkpunt van waaruit we de wereld kunnen observeren op groot."
Claudio Bellini


Cilindro

Samenwerking met Caimi

Cilindro, akoestische fauteuil en sofa

Een Snowpouf is niet alleen een object om op te zitten maar ook een waardevolle bondgenoot tegen ongewenst geluid. Dit dankt dit bijzondere zitmeubel aan de bekleding met Snowsound Fiber een zeer speciale en gepatenteerde geluidsabsorberende stof.

Ontwerpster Paola Navone liet zich naar eigen zeggen inspireren door de ton vorm van een Chinese trommel. Verder omschrift ze Snowfouf als volgt; "De Snowpouf is een stoel met een vrolijk soort popart-spirit maar ook met een verrassend vermogen om geluiden te dempen".

Awards

Logo Claudio Bellini
Logo IF
Logo Red Dot Design Award
Logo NeoCon
Logo Good Design Korea
Logo Pin Up Design AwardClaudio Bellini

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Cilindro

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.