Felicia Arvid

De Deense ontwerpster, Felicia Arvid Jaeger, begon haar carrière op 17-jarige leeftijd, toen ze werd gespot door bezoekers uit Japan tijdens Copenhagen Fashion Week in 2012. In die tijd was ze slechts stagiaire bij een modehuis, maar de Japanners werden verliefd op de jurk die Felicia droeg, een van haar eigen creaties. Ze wilden haar ontwerpen in hun winkels verkopen, dus de Japaners plaatsten een bestelling en dat was het begin van de carriere van FELICIA ARVID.

Felicia Arvid


In de loop der jaren heeft ze haar ontwerpveld verbreed naar de wereld van productontwerp en architectuur, waarbij ze mode verder heeft gebracht dan alleen onze kleding maar naar de ruimte om ons heen.

Tegenwoordig werkt Felicia Arvid Jaeger, naaister en architect, samen met haar broer, auto-ontwerper Jonathan Arvid Jaeger, en samen vormen ze het creatieve team achter de Deense ontwerpstudio FELICIA ARVID. De ontwerpstudio onderzoekt nieuwe manieren om materialen te gebruiken en ontwikkelt ontwerpen die onze levensstijl ter discussie stellen en de grenzen van hoe we leven verleggen. De ontwerpen die ze creëren belichamen diversiteit en benadrukken de unieke individuele expressie.

Hun ontwerpen voor akoestische wand- en meubelsystemen zijn gepresenteerd op internationale designbeurzen in Milaan, Parijs, Stockholm, Wenen en Kopenhagen.

Awards

FELICIA ARVID kreeg internationale erkenning met het akoestische wandpaneelontwerp, Dunes, voor Caimi Brevetti, dat in 2021 de befaamde ADEX Platinum Award en in 2020 de Italiaanse ADI Design Index Award ontving. Dunes is inmiddels leverbaar onder de naam Klipper.


ADI Design Award

ADE Design Award

Klipper

Het Klipper wandpaneel heeft een subtiel golvende oppervlakte structuur die doet denken aan een strand met door de wind opgeworpen zandduinen. Door verschillende lagen Snowsound Fiber te combineren heeft ontwerpster Felicia Arvid een naadloos driedimensionaal wandpaneel weten te creëren met sierlijk golvende lijnen. Dankzij het gebruik van Snowsound Fiber Bouclé akoestische stof heeft het Klipper wandpaneel ongekende geluidsabsorberende kwaliteiten. Dit komt mede door de tweelaags structuur waarbij op een vlakke stoflaag een driedimensionaal geplooide laag is geplaatst die door stalen clips is gepositioneerd.

Klipper

Klipper

Klipper schets

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Klipper

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.