Maatvoering en montage Flat

 

Paneelmaten

De Flat panelen zijn geproduceerd volgens de unieke Snowsound® technologie welke garant staat voor een zeer hoge mate van geluidsabsorptie.
Deze geluidsabsorberende wandpanelen zijn beschikbaar in twee afmetingen. Met de volgende buitenmaten: 38 x 73 cm. en 76 x 75 cm.

Flat paneel
Flat paneel

Flat Lux
Flat Lux

U kunt bij Flat een LED armatuur achter een paneel plaatsen. Led (6 W - 3000° K)

Totem

Naast de wand- plafonduitvoering is er ook een vrijstaande variant van Flat. Deze Flat Totem bestaat uit een stalen frame met 12 Flat panelen. De panelen kunt u naar eigen inzicht vlak of onder een hoek op het frame positioneren.

De vloerplaat is matwit en de staanders zijn verchroomd.
De afmetingen zijn 38 x 117 x 179 cm.

Flat totem
Flat totem

Creatieve montage mogelijkheden

De vormen van de panelen lenen zich er uitstekend voor om naar eigen inzicht en creativiteit een uniek geluidsabsorberend object samen te stellen.
Wij laten u hieronder een paar voorbeelden zien, maar wij kunnen u ook van dienst zijn met een maatwerk voorstel. Creëer uw eigen signatuur! . 

Flat compositie
Flat compositie
Flat compositie
Flat compositie
Flat composities

Flat composities
Flat composities
Flat composities
Flat composities

Montage

De Flat panelen kunnen worden toegpast als wand- en plafondpaneel. Daarnaast is er nog een vrijstaande variant waarbij 12 panelen aan een frame zijn gemonteerd. In alle gevallen is er een duidelijke montagehandleiding bijgevoegd. Voor de wand en plafondpanelen wordt er eveneens, per paneel, een kartonnen mal meegeleverd waarmee u eerst de gewenste compositie op de wand of het plafond kunt uitzetten.

Flat montage

Montage paneelsteun

Op de achterzijde van het Flat paneel dient met 4 schroeven een montageplaatje gemonteerd te wordn t.b.v. de muurbeugel.

Flat montage

Montage muursteun

De muursteun heeft een diepte van 10 cm. en dient met twee schroeven op de muur of aan het plafond te worden gemonteerd.

Flat montage

Montage Flat paneel

Het Flatpaneel kan na de voormontage van de paneelsteun en muursteun met handkracht worden afgemonteerd en in de juiste stand geplaatst te worden.

Flat montage

Montage Flat Totem

De Flat Totem wordt geleverd met een zeer uitgebreide montagehandleiding met duidelijke tekeningen. Al het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd.

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Flat

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.