Gillo Dorfles

De 107 jarige (geboren in Triëste op 12 april 1910) Italiaanse kunstcriticus, filossof en schilder Gillo Dorfles heeft enkele van zijn schilderijen beschikbaar gesteld om op Snowsound® panelen te laten bedrukken. Onder de noemer Snowsound® Art bieden wij nu naast een akoestisch hoogstaande oplossing eveneens een kunstwerk van internationaal niveau.

Een akoestisch paneel als kunst aan de wand

"Net zoals bij licht moet je met geluid gecontroleerd en aandachtig omgaan om te voorkomen dat het gaat irriteren. Zelfs als het mooi is, kan geluid omslaan in herrie waarbij de kwaliteit van leven in de betreffende ruimte verminderd. Snowsound Art is een combinatie van kunst en een technisch object en is in verschillende afmetingen leverbaar.
Meer over het werk van Gillo Dorfles en Snowsound Art leest u in de brochure te downloaden via de volgende link: Brochure Gillo Dorfles

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Snowsound Art

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!