Giotto kleuren en materialen

De Giotto schijfvormige panelen hebben dezelfde hoogwaardige akoestische eigenschappen als de overige panelen uit de Snowsound® collectie.
De panelen hebben een diameter van 119cm. en zijn leverbaar als wand en plafonduitvoering.

C verchroomd staal

NM glimmend zwart

Wandsteun

De Giotto wandpanlen worden met behulp van een fraai gestileerde muursteun aan de wand 'gehangen'. De steunen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal en zijn leverbaar in chroom of glimmend zwart.

Trevira CS

De Giotto Snowsound® producten zijn opgebouwd uit polyester vezels met verschillende dichtheden, bekleed met een brandvertragende Trevira CS stof die verkrijgbaar is in de bovenstaande 4 kleuren. Trevira CS staat bekend om zijn kleurechtheid en slijtvastheid, ook na intensief gebruik.

Trevira en brandveiligheid
Onderzoek naar de oorzaken van brand tonen aan dat ongeschikt textiel ervoor zorgt dat vuur zich aanzienlijk sneller verspreidt. Zowel nationale als internationale standaarden bieden de nodige bescherming tegen brand. Vuurvertragende stoffen in Trevira CS beantwoorden aan de internationale normen met betrekking tot brandveiligheid, omdat ze bestaan uit vezels en garen met inherente bescherming.

Trevira CS materialen worden niet alleen gebruikt omwille van brandveiligheid en preventie, maar ook het ontwerp van de stof is belangrijk. De Trevira vezels en draad worden voortdurend verder ontwikkeld, waardoor textielfabrikanten steeds opnieuw innovatieve producten op de markt kunnen brengen. De materialen zijn gekend voor hun originele effecten, opmerkelijke structuur en aangename manier van werken. Op die manier biedt Trevira niet alleen functionele textieloplossingen.

Hoe Trevira werkt.
Materialen die behandeld worden met brandvertragende producten kunnen hun bescherming verliezen als gevolg van slijtage, leeftijd of veelvuldig wassen. Trevira vezels zijn inherent vlamwerend. Stoffen die gemaakt worden van Trevira vezels en garen zijn daarom eveneens permanent vlamwerend wat dus te danken is aan de chemische structuur van de polyestervezel. Externe factoren hebben er bijgevolg geen invloed op.

Dit is tevens een belangrijk argument vanuit ecologisch perspectief. Trevira CS materialen worden niet alleen op een milieuvriendelijke manier gemaakt, ze moeten ook niet meer worden behandeld met brandveiligheidsproducten wat bij gewone brandbare producten wel het geval is. Dit soort behandelingen zijn schadelijk voor het milieu. Bovendien zijn vlamwerende Trevira vezels en garen OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat slechts een kleine hoeveelheid giftige dampen zal vrijkomen in geval van brand.

Overige specificaties


Alle details over maatvoering en overige specificaties van Giotto vindt u in de speciale brochure.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download brochure

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!