Lorenzo Damiani

Lorenzo Damiani is geboren op 2 april 1972 in het Italiaanse Lissone ten noorden van Milaan. Als ontwerper is Lorenzo een selfmade man; “op een ochtend zat ik koffie te drinken en de krant te lezen waarin een oproep stond van de Milanese kunstacademie Politecnica di Design voor het bijwonen van een masterclass. Ik heb drie projecten gepresenteerd en ik won”. Daarna is de carrière van Lorenzo in een stroomversnelling gekomen en won hij meerdere designprijzen.

Snowsound

Door Caimi Brevetti werd Lorenzo benaderd om de Snowsound® technologie met een andere invalshoek te benaderen dan louter uit het oogpunt van akoestiek. Hieruit is Blade ontstaan; een combinatie van een boekenkast en geluidsabsorberende panelen.

Impressie

Lorenzo Damiani

Video Senza Stile

Het beroemde museum en platform voor jonge designers Fondazione Achille Castiglioni bood Lorenzo Damiani de kans om een tentoonstelling in te richten over zijn werk en manier van werken. In deze video getiteld “Lorenzo Damiani: senza stile” (Lorenzo Damiani: geen stijl) is hiervan een impressie te zien.

Impressie 2

Blade

Mijn ontwerpen komen voort uit de behoeften die ik in mijn eigen omgeving ervaar. Ik woon in een kleine ruimte en dat verscherpt het verstand. Hierdoor ontstaat de noodzaak om het gemis van bepaalde zaken zoals bergruimte om te zetten in ontwerpen voor slimme en compacte apparaten. 

Lorenzo Damiani schets

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.