Maatvoering Flap en MaxiFlap

 

Paneelmaten

De Snowsound® Flap panelen zijn voorzien van een unieke technologie welke garant staat voor een hoge mate van geluidsabsorptie. Deze geluidsabsorberende wandpanelen zijn beschikbaar in twee maten. Het standaard Flap paneel heeft  buitenmaten van 59 x 47,5cm. De grotere MaxiFlap is 80cm. breed en 65cm. hoog.  

Afstand tot muur

De bevestigingsbeugels om de panelen aan wand of plafond te monteren zijn verkrijgbaar in twee dieptematen: 10cm. en 23cm. De panelen zijn kantelbaar en 360° draaibaar. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste bevestiging voor uw situatie.

Overige specificaties

Alle details over maatvoering en de overige specificaties van Flap en FlapMaxi vindt u in de Snowsound® specificatie brochure.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download Brochure

Creëer uw eigen kunst

De vormen van de panelen lenen zich er uitstekend voor om naar eigen inzicht en creativiteit een uniek geluidsabsorberend object samen te stellen. Wij laten hieronder een paar voorbeelden zien, maar kunnen u ook van dienst zijn met een maatwerk voorstel. Creëer uw eigen signatuur! 

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Flap

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!