Manuela Zecca

Manuela Zecca werd in 1961 in Lecco geboren.

Ze studeerde aan de Faculteit Architectuur in Venetië en studeerde af aan de Politecnico di Milano met een scriptie over architectonisch ontwerp op een uitwisselingscentrum voor musea.

In 1989 opende ze een atelier in Sondrio waar zij bouwinterventies voor de woning en voor de industrie uitvoerde en ingrepen op stedelijke schaal; zij werkt voor openbare lichamen die administratieve en uitvoerende kantoren en vergaderzalen creëren; houdt zich bezig met interieurarchitectuur voor woningen en bedrijven, tentoonstellingsarrangementen voor diverse bedrijven, het ontwerpen van beperkte series meubelen, verlichtingsarmaturen.

Dit wordt gevolgd door de renovatie en inrichting van enkele grote hotels uit de vroege jaren 1900, waarbij bijzonder belang wordt gehecht aan het herstel van originele materialen en de keuze van kostbare stoffen en meubels. Zij heeft de mogelijkheid om zijn creativiteit te uiten door zich bezig te houden met het herstel en de inrichting van ruimtes gewijd aan catering en gezelligheid in Italië en in sommige Europese landen.

In 2007 opende zij een klein kantoor in Milaan om de ontwikkelingen van hedendaags design en architectuur beter te kunnen volgen. Nam deel aan nationale en internationale architectuur- en ontwerpwedstrijden en evenementen met betrekking tot culturele activiteiten, zowel in Italië als in het buitenland.

Manuela Zecca logo

Manuela Zecca


Antares voorbeeld

Samenwerking met Caimi

Antares, akoestische panelen

Een Snowpouf is niet alleen een object om op te zitten maar ook een waardevolle bondgenoot tegen ongewenst geluid. Dit dankt dit bijzondere zitmeubel aan de bekleding met Snowsound Fiber een zeer speciale en gepatenteerde geluidsabsorberende stof.

Ontwerpster Paola Navone liet zich naar eigen zeggen inspireren door de ton vorm van een Chinese trommel. Verder omschrift ze Snowfouf als volgt; "De Snowpouf is een stoel met een vrolijk soort popart-spirit maar ook met een verrassend vermogen om geluiden te dempen".

Home staging

Home Staging, letterlijk "ensceneren" van een woning, is de kunst om het huis goed voor te bereiden op de verkoop. Het bestaat al sinds de jaren tachtig in de VS en Groot-Brittannië, maar in Italië is het praktisch onbekend. Het is een persoonlijke, eenvoudige maar effectieve service, die erin bestaat een huis op de best mogelijke manier te koop te zetten, zodat de beste kanten ervan worden benadrukt en de zwakke punten worden verborgen.

Heeft u het huis te koop staan ​​en wilt u een boek maken om aan hypothetische kopers te presenteren om de reclame-effectiviteit te vergroten? Bent u een makelaar en wilt u de tijd dat de panden op de markt blijven staan ​​verkorten?

Het veranderen van de plaatsing van het meubilair, het verwijderen van onnodige voorwerpen, het ordelijk herschikken van de kamers, het verzorgen van de verlichting, het toevoegen van een gekleurd tapijt, een gordijn of een grote spiegel kan een huis aangenamer maken.

In opdracht en behoefte van de klant wordt een virtueel project voor de herontwikkeling van de omgevingen ontwikkeld waarin suggesties worden gedaan over het gebruik van ruimtes, inrichting, te gebruiken kleuren en materialen.

Wat nodig is:
- Plattegrond van het huis
- Enkele foto's van de omgevingen die door de service worden beïnvloed
- Een korte beschrijving van uw behoeften en voorkeuren

Het project omvat:
- Kaart van de stand van zaken met aandacht voor positieve en negatieve aspecten
- Gemeubileerd project staatsplan
- Moodboards met aanduidingen van kleuren, materialen, meubelvoorbeelden - Demonstratieve weergave van het pand met meubilair

Schattingen afgestemd op de behoeften en het soort werk dat moet worden gedaan.

Manuela Zecca moodboard 1
Manuela Zecca moodboard 2

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.